Saturday 31 May 2008

ΙΝΦΟΒΟΜΒΑ!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ALEX JONES ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΕΟ STUDIO ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ALEX JONES ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ (ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΠΟ $5 ΩΣ $100) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!

http://www.infowars.com/?p=2461

http://www.prisonplanet.com/articles/may2008/053008_next_level.htm

http://cache-a.infowars.com/moneybomb/index.html

Επίθεση κατά του Ιράν τον Αύγουστο;


Σε άρθρο του Muhammad Cohen στην Asia Times αναφέρεται ότι ο γερουσιαστής Diane Feinstein των Δημοκρατικών στην Καλιφόρνια και ο γερουσιαστής Richard Lugar των Ρεπουμπλικάνων στην Ιντιάνα πληροφορήθηκαν για σχέδια επιθέσεως κατά του Ιράν. Ο Cohen λέει ότι οι Νέο-Κονς ετοιμάζουν μιας μικρής κλίμακας επίθεσης για να εκφοβίσουν το Ιράν.

http://www.prisonplanet.com/articles/may2008/052708_strike_iran.htm

Αστυνομικοί σε λαθρεμπόριο κοκαΐνης


Αεροπλάνο της CIA που έπεσε τον περασμένο Σεπτέμβρη και που το χρησιμοποιούσαν για τις περίφημες πτήσεις βασανισμών ήταν φορτωμένο με 4 τόννους κοκαΐνης. Αξιωματούχοι του τελωνείου και αστυνομικοί πιάστηκαν στα πράσα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε ναρκωκαρτέλ.

http://www.prisonplanet.com/articles/may2008/052908_drug_smuggling.htm

Υποδεχθείτε το Ελληνικό Infowars!

Από σήμερα θέτουμε σε λειτουργία το Greek Infowars. Αν και δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση, σκοπός μας είναι να μιμηθούμε το πολύ πετυχημένο Infowars.com και Prisonplanet.com του γνωστού εναλλακτικού Αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones.

Με τον καιρό θα παρουσιάζουμε διάφορες πληροφορίες από το Prisonplanet και το Infowars σε αυτές τις σελίδες, καθώς και παρόμοια ενδιαφέροντα θέματα από τον ελληνικό χώρο.

Η Ελλάδα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο πέφτει θύμα και αυτή στα δίκτυα της αράχνης της περιβόητης New World Order, της νέας τάξης πραγμάτων δηλαδή που σκοπό έχει να καθυποτάξει τα έθνη και τα κράτη της γης για το συμφέρον μιας μικρής διεφθαρμένης ελίτ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Ο INFO-ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!